Kwaliteit op maat
 
Pensionarisstraat 2a
4204 BG Gorinchem
0183-745028
info@fair-zorg.nl
Ma- do 9.00 - 17.00
Vrijdag - Zaterdag - Zondag GESLOTEN

Verzorging en Verpleging

Verzorging en Verpleging

Er kan een moment komen dat een cliënt verpleging of verzorging nodig heeft. Soms is dit tijdelijk, bijvoorbeeld omdat cliënt moet revalideren, maar soms is het ook permanent vanwege een chronische ziekte. In beide gevallen kan Fair Zorg u bijstaan en de juiste ondersteuning en zorg aanbieden.

Tijdelijke of structurele hulp

Wordt het voor de cliënt of partner lichamelijk of psychisch te zwaar om zonder hulp thuis te blijven wonen? Of wil de cliënt na de behandeling in het ziekenhuis zo snel mogelijk weer naar huis? Vertrouw dan op Fair Zorg, wij hebben het juiste personeel om de cliënt te ondersteunen.

Of er nu behoefte is aan tijdelijke of structurele hulp, de professionals van Fair Zorg weten de juiste hulp te bieden. Met onze jarenlange ervaring maken we een inschatting van de benodigde zorg per specifieke situatie. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten hulp. Langdurig of tijdelijk.

Hulp aan huis

Verzorgende of verplegende zorg aan huis heeft veel voordelen. Voor de cliënt is hulp in de vertrouwde omgeving vaak bevorderlijk voor het herstel. Ook heeft de huiselijke omgeving een rustgevend effect. Fair Zorg helpt u om het beste te maken van uw zorgsituatie.

Zo helpen onze zorgverleners bijvoorbeeld bij wondverzorging en het toedienen van medicijnen. Ook het geven van injecties zijn taken waar onze medewerkers uiteraard professioneel voor opgeleid zijn. Ook voor praktische hulp en het geven van advies kunt u bij ons terecht. Zoals het omgaan met een ziekte, hoe doorliggen te voorkomen is of het zelf leren injecteren.

Verpleging op maat

Iedere zorgvraag is voor ons uniek. Daarom zijn al onze diensten maatwerk en kijken we per situatie wat de beste hulp is. De verpleging wordt afhankelijk van de wensen en thuissituatie op maat aangeboden. Alleen op deze manier kunnen wij kwalitatief goede zorg bieden waar u of uw naaste echt baat bij heeft.

Bij Fair Zorg bieden wij medische hulp waar dat nodig is. 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt u een beroep op ons doen. Wij passen ons aanbod keer op keer aan naar de zorgvraag en de wensen van de cliënt.

Fair Zorg is er voor u

Ons kleine maar hechte team bestaat uit enthousiaste zorgverleners met passie voor hun vak. Hierdoor zult u steeds zorg ontvangen door dezelfde, vertrouwde gezichten. Onze verzorgers zijn professioneel, gekwalificeerd en staan voor u klaar. Wij bieden een luisterend oor, stemmen onze zorg op u af en gaan voor het optimale resultaat.

Daarnaast werken wij nauw samen met familie, mantelzorgers en professionals zoals huisartsen en andere hulpverleners. Goede samenwerking voorkomt onduidelijkheden en zorgt dat iedereen op één lijn blijft. Zo zetten wij ons volop in om verpleging en verzorging te realiseren waar u baat bij heeft.

Heeft u interesse in onze zorgdiensten? Voor uzelf of voor een naaste? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bent u daarnaast ook op zoek naar ambulante begeleidiing kunt u ook terecht bij Fair Zorg.