Kwaliteit op maat
 
Pensionarisstraat 2a
4204 BG Gorinchem
0183-745028
info@fair-zorg.nl
Ma- do 9.00 - 17.00
Vrijdag - Zaterdag - Zondag GESLOTEN

Introductie

Intro

Fair zorg richt zich als zorgorganisatie op de multiculturele samenleving en houdt rekening met de normen, taal en belevingswereld van de cliënten. De samenleving van nu is erg divers en wij als Fair zorg leveren zorg die gericht is op de leef- en belevingswereld van de cliënten.  Wij bieden verschillende diensten aan zoals; Dagbesteding, gezinsondersteuning en ambulante begeleiding. Kijk voor een volledig overzicht van onze diensten op onze website. Fair zorg onderscheidt zich door persoonlijk aandacht te schenken aan de wensen van de zorgvrager. Ook vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen zorgverlener en zorgvrager. Door hier extra aandacht aan te schenken vergroten wij de klanttevredenheid en het welbevinden van onze cliënten. Fair Zorg is een zorgorganisatie waar iedereen zicht thuis voelt.

Missie en visie

Als organisatie beschrijven wij onszelf als vertrouwd, dichtbij en persoonlijk gericht. Wij stellen onze cliënten centraal en zijn altijd persoonlijk betrokken bij de verhalen en zorgvragen van onze client. De zorgvraag staat bij ons centraal en is de leidraad tijdens het verlenen van veilige zorg. Wij tonen begrip voor de normen, waarden en multiculturele achtergrond van onze cliënten is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Cliënten kunnen vertrouwen op professionele en deskundige hulpverlening. Ons doel is waarde toevoegen aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten maar ook de kwaliteit van de zorg. Onze medewerkers zijn het hart van de organisatie met de deskundigheid en professionaliteit bieden wij passend zorg. Bij Fair Zorg staat het continue verbeteren van de zorgverlening centraal, door de hechte samenwerking met de cliënten zijn wij onze kwaliteit continue aan het verbeteren. Samen met andere professionals uit het vak investeren wij ook in het preventief informeren van specifieke groepen over gezondheidsrisico’s en veranderingen binnen de zorg.

Ons teams

Ons team van Fair Zorg bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde professionals met passie voor hun vak en ruime werkervaring. Al onze collega’s werken volgens onze visie en missie. In de zorg werken is meer dan alleen werken, het is zorgen voor elkaar. Wij zorgen voor onze cliënten vanuit het hart en vinden het belangrijk dat we de client begrijpen en dat is onze kracht.

Ons team bestaat uit deskundige verzorgenden, verpleegkundige en maatschappelijke werkers, die met hart en ziel de zorgbehoevenden in onze samenleving willen bijstaan. Wij weten hoe belangrijk het voor onze cliënten is dat zij in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Dit is ook een van de reden waarom wij er alles aan blijven doen om dit zo aangenaam mogelijk te maken voor onze klanten.

Naast onze veldmedewerkers zetten ook al onze kantoormedewerkers zich dagelijks in om de zorg zo goed mogelijk te coördineren en onze cliënten te ondersteunen op het gebied van de administratie. Fair Zorg werft personeel aan op hun bevoegdheid, bekwaamheid, goede gedragsnormen, integriteit en gedrevenheid. Ons personeel is professioneel, vakbekwaam en klantgericht.