Kwaliteit op maat
 
Pensionarisstraat 2a
4204 BG Gorinchem
0183-745028
info@fair-zorg.nl
Ma- do 9.00 - 17.00
Vrijdag - Zaterdag - Zondag GESLOTEN

Werken bij Fair Zorg

Werken bij Fair Zorg

Wil jij ons team komen verstreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail met je CV en motivatiebrief naar info@fair-zorg.nl of bel ons op het volgende telefoonnummer: 0183-745028.

Wij bij Fair Zorg zijn altijd op zoek naar getalenteerde, gedreven en betrokken collega’s die zich volledig willen inzetten voor onze cliënten en actief werken aan hun ontwikkeling en deskundigheid.

Ben jij een professional met hart voor de zorgbehoevenden en wil jij kwetsbare mensen helpen dan ben jij wat wij zoeken! Vul dan het contactformulier in! Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Ben jij op zoek naar een leerzame stage dan zijn wij het bedrijf voor jou om stage te lopen! Stuur ons een mailtje met jouw CV en motivatiebrief en wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Ontwikkeling en groeien vinden wij erg belangrijk bij Fair Zorg. Wij stimuleren je om het beste uit jezelf te halen! Wij bieden een veilige en dynamische leeromgeving aan maar nemen ook de tijd voor jouw ontwikkeling door diverse deskundigheidtrainingen aan te bieden.

Fair Zorg kent een informele werksfeer met korte lijnen, wij gaan respectvol met elkaar om. Om een goede sfeer te behouden nemen wij de tijd om elkaar beter te leren kennen, wij regelen daarom regelmatig een teamuitje of BBQ in ons mooie Gorinchem.

Samen werken wij naar een mooie toekomst!!

Ben jij gemotiveerd en gedreven en wil je ons team komen versterken door het beste uit jezelf te halen? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en vul online het contactformulier in. Bij vragen kun je ons bellen of mailen voor aanvullende informatie.